Visagie


De visagie producten waarmee ik werk in de salon zijn van Golden Rose Cosmetics. Golden Rose Cosmetics is in 1983 gestart met de productie van exclusieve cosmetische producten voor de uiterlijke verzorging. Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking, is Golden Rose Cosmetics een ideaal product voor professioneel gebruik maar ook voor de consument.


U kunt bij Lynn's Salon terecht voor:

Dag make-up

€ 17,00

Avond/Gala make-up

€ 18,50

Bruids make-up (inclusief proef make-up)

€ 42,50

Make up party

Tijdens een make up party wordt de gastvrouw opgemaakt met de producten van Golden Rose Cosmetics en word er informatie gegeven over de verschillende producten in het assortiment van Golden Rose Cosmetics. U krijgt informatie over hoe u het beste make up kan aanbrengen bij verschillende soorten huidjes. Iedereen op de party krijgt dit mee op papier aan het einde van de avond. Als iemand geïnteresseerd is in de producten en deze wil bestellen, kan er een bestelformulier worden ingevuld. De bestelling wordt vervolgens bij u thuis bezorgt.

De kosten van deze party bedraagt : € 0,00

Lady’s night

Tijdens de lady’s night word bij iedere lady een dagcrème aangebracht die bij de huid past met hier overheen een basis make up. U krijgt informatie over het assortiment van Golden Rose Cosmetics maar ook krijgt u make up tips (deze krijgt iedereen na afloop ook op papier mee naar huis). Iedere aanwezige vrouw krijgt een goodie bag mee naar huis met leuke spulletjes erin. Ik zorg voor :
* Een leuke aankleding van de ruimte
* Voldoende prosecco
* Hapjes (voorkeur mag gegeven worden)
* Make up tips op papier
* Goodie bag
€ 12,50 p.p. voor maximaal 6 personen.

Kinderfeestjes

Tijdens een kinderfeestje worden alle kinderen mooi opgemaakt, hierbij mogen zij aangeven wat ze mooi vinden. Ook de nageltjes worden gelakt, ik zorg voor verschillende kleurtjes. Ook worden er voor- en na foto’s gemaakt van de kinderen zodat ze een leuke herinnering hebben aan het feestje. Deze foto’s kan ik op verschillende manieren bij u bezorgen:
- via de mail
- laten ontwikkelen en thuisbezorgen
- op een cd’tje
Kinderfeestje is voor maximaal 7 personen en kost € 12,50 per kind.