ProductenTYRO

De producten van TYRO kunt u in verschillende groepen verdelen namelijk de volgende:

- De Topp-lijn
- Verzorgende producten
- De mannen lijn
- De Acne lijn
- Reinigingsproducten
- Maskers
- Ooghuidverzorging
-Lichaamsverzorging
-Zonverzorging
- Handverzorging
- Bad&douche

Mocht u geïnteresseerd zijn in de producten neem dan gerust een kijkje op www.tyro-cosmetica.nl of vraag wat foldertjes aan.

Gehwol:

Klovenzalf

Verzorgingszalf voor een gesprongen, droge en ruwe huid. Bij langdurig droog weer kunnen gemakkelijk kloofjes in handen en voeten ontstaan. Met Gehwol klovenzalf zult u merken dat kloofjes snel minder pijnlijk worden en daarna verdwijnen. Bij regelmatig gebruik krijgt de huid zijn natuurlijke elasticiteit en weerstand terug.

Lipidro crème

Voor de droge huid met vocht- en / of vettekorten. Een zeer droge huid heeft zowel vocht als vetten nodig. Gehwol lipidro crème is een snel intrekkende, luchtige crème. Beschermt tevens tegen voetschimmel en geurontwikkeling. Ook zeer geschikt voor diabetes patiënten.

Fusskraft blauw

Hydrateert de huid en verminderd overmatige eeltvorming en jeuk. De essentiële oliën die in het product zitten verlichten pijnlijke voeten. Ideaal product voor de meest gevoelige en droge huid.

Fusskraft rood

Stimuleert de doorbloeding van de voeten. Verlicht vermoeide, belaste en pijnlijke voeten.

Fusskraft groen

Voorkomt onaangename geurtjes en normaliseert de zweetvorming van de voeten. De voeten worden fris, reukloos en soepel.

Fusskraft mint

Verkoelende voetbalsem met pepermuntlotion die direct intrekt. Dun op de voeten aanbrengen en licht inmasseren. Maakt de huid niet vet.


Gehwol


Golden Rose Cosmetics:

In de salon verkopen we producten van Golden Rose Cosmetics. U kunt door middel van een mail te sturen naar info@lynnssalon.nl een brochure aanvragen zodat u het assortiment goed kunt bekijken. Eventuele bestellingen kunt u ook doorgeven via de mail. Neem ook eens een kijkje op onderstaande website.

Goldenrose.com